Сделать домашней|Добавить в избранное
 
 
» » Снежен човек от памук
на правах рекламы

Снежен човек от памук

Автор: ulia от 17-12-2012, 11:57

Направете забавен снежен човек заедно със своето дете. Той няма да се разтопи в стаята и ще стане отлично украшение за новогодишния празник. Ще оживи тържеството и всички в къщи ще му се зарадват, а децата ще сияят от радост и възторг.

 

За снежният човек ще ни трябват: памук, универсално лепило, четка, сапун, клечки за зъби, черен пипер на зърна, червена и зелена боя (гуаш), глитери, клонки, пластмасова капачка от лекарство или друго шишенце, силиконов пистолет за лепене.

как да направим снежен човек

Разкъсайте парче памук внимателно на малки парченца, за да направите материала единороден. Намажете ръцете си със сапун и с леки движения направете от памукът 3 топки с различен размер. Колкото повече пяна имате на ръцете си, толкова по-добре ще се получат топките. Оставете ги да изсъхнат три дена.
Добавете малко вода в лепилото, също така добавете глитери. С помощта на четка внимателно намажете топчетата с лепило. Отново ги оставете да изсъхнат.

направи си сам снежен човек

Пластмасовата капачка облепете с хартия от вестник.

коледна украса снежен човек

След това я боядисайте със зелена боя, смесена с универсално лепило (ПВА). Така боята няма да се разтече и да се размаже.

детски занимания

За носа-морков плътно намотайте памук върху клечка за зъби, покрийте го с червена боя, смесена с лепило, оставете го да изсъгне. След това внимателно свалете "морковът" от клечката за зъби.

Идеи за детско творчество

Залепете топките помежду си с силиконов пистолет, поставете ръцете-клонки. Залепете очи от черен пипер, копчета от бял пипер. Със силиконовият пистолет залепете на най-горната топка носът-морков и шапката.

Коледна играчка снежен човек.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий