Сделать домашней|Добавить в избранное
 
 
» » Обемна поздравителна картичка.
на правах рекламы

Обемна поздравителна картичка.

Автор: ulia от 5-08-2012, 23:16
Поздравителна картичка
В последно време при приготвянето на поздравителни картички често се използва 3d техника на апликация за придаване на допълнителна дълбочина и обем. За да направим това съвсем не е необходимо да купуваме скъпи декупажни листи в специализираните магазини, тъй като ние сами може да направим обемна поздравителна картичка от всяка картинка без особенни усилия.
 
Ще ни трябват: ножици, макетен нож, двустранна залепваща лента.
Избираме от всички картички тази, която има по-големи цветя и по-малко малки детайли(по-лесно ще ни е да ги изрежем). Или купуваме няколко еднакви картички или правим няколко ксерокопия. Ксерокопията е по добре да правим на плътна хартия, а ако е на тънка хартия ще трябва да я залепим на по плътна и после да ги изрежем.
Поздравителна картичка
Едното копие ще трява да развалим: за да изрязваме без да се объркаме, на него с цифри отбелязваме слоевете на бъдещата 3d картичка. Обърнете особенно внимание на тази операция, тъй като това е много важно за да се получи поздравителна картичка без грешки. За първата картичка е достатъчно да напраим от 3 до 5 слоя. След като съберем опит, ще може да провеждате тази операция мислено, а броя на слоевете да увеличим.
Поздравителна картичка
Изрязваме първият слой. За да не се объркаме, това което не ни е нужно отбелязваме с кръстче. Отрязваме парченца двустрнно залепваща лента и залепяме на обратната страна на първият слой. Изрязваме вторият слой. Залепваме парченца двойнозалепваща лента , залепяме го на мястото и изрязваме следващия слой с цветя. Същото правим и със следващитя слоеве. Четвъртия слой при нас се състои само от две парченца. Съвсем скоро и обемната поздравителна картичка ще е готова.
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий