Сделать домашней|Добавить в избранное
 
 
» » Поздравителна картичка-валентинка в стил скрапбукинг.
на правах рекламы

Поздравителна картичка-валентинка в стил скрапбукинг.

Автор: ulia от 10-02-2013, 20:50

Поздравителна картичка-валентинка

Колко отдавна не сте говорили на близките си че ги обичате? Седмица? А може би месец? Знаете ли, че тези думи ни правят по-красиви, жизненорадостни и силни? Да-да!  И това е научно доказано. И ако да кажем "обичам те" е твърде сложно, то направете ето таква мила поздравителна картичка, която винаги ще напомня на любимият човек за вашите искрени чувства.

 

Размер 15х15 см.
Скрапхартия с различни рисунки, цветен картон, ленмти за квилинг ширина 3-4 см, инструмент за квилинг или молив, фигурен перфоратор, универсално лепило, дантелена лента, декоративни елементи, златист глитер.

Как да наравим картички

Нарежете от цветна плътна хартия ленти с ширина 3-4 мм и дължина 20-30 см, или използвате готови ленти за квилинг.

Картичка за свети Валентин

Изрежете от цветен картон правоъгълник 15х30 см и го сгънете на две, за да се получи основа за поздравителната картичка с размер 15х15 см. От скрапартия с  рисунки изрежее 2 квадрата с размер 14х14 см.

Картичка ръчна изработка

Изрежете от скрапхартия сърца с различен размер. Затонирайте краищата им.

Поздравителна картичка със собствени сили

Сгънете лента за квилинг на две и с помощта на специален инструмент или молив ги завийте от двата края на спирали по направление една към друга.

Валентинки

Придържайки ъгълите, дайте на спиралите малко да се разтегнат, сформирайте от квилинговия елемент сърце, рано по размер на изрязаното. Прикрепете елемента към хартиеното сърце и изсушете. Оформете още едно сърце по същият начин.

Валентинка ръчна изработка

Навийте от лента още няколко не много натегнати обороти. Развивайки я и свивайки ги в нужния размер запълнете останалите сърца, използвайки лепило за фиксиране.

Картичка валентинка

Изрежете лента от оризова хартия с дължина 18 см. С фигурен перфоратор обработете лентата от двете страни. Залепете я към квадраа от скрапхартия, подвивайки краищата към задната страна. Обведете заготовката с дантела и я завържене на панделка.

Поздравителна картичка-валентинка

Залепете към дантелата сърчица, подреждайки ги на равни разстояния. Зашийте към картичката копчета, залепете мъниста и буквите АЗ от картон.

Поздравителна картичка-валентинка в стил скрапбукинг.

Залепете подложката с декора към основната картонена картичка.

Сърчицата и другите декоративни елементи украсете с течен златист глитер. Ето че се получи красива поздравителна картичка направена със собствени сили за празника на Св. Валентин.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий