Сделать домашней|Добавить в избранное
 
 
» » Коледна украса - свещник.
на правах рекламы

Коледна украса - свещник.

Автор: ulia от 10-12-2012, 22:40
идеи за коледа
Нова година - един от най-романтичните празници. Може би защото празнуваме този празник в полунощ, когато на тъмного зимно небе сияят звезди и избухват фоерверки, а нашите домове се преливат красиви гирлянди и празнични елхи, на масите горят свещи... А за свещите са нужни красиви новогодишни свещници, които може да направим със собствени сили.
 
Свещник: хартия за квилинг (два отенъка зелен цвят с ширина 15 мм, два отенъка червен цвят с ширина 1,5 мм и кафяв цвят с ширина 3 мм), тел, хартия кафяво-зелен цвят, туалетна хартия и основата на рулото, картон, полиестерен пълнеж, водна боя "гваш" - бял, жълт, светло-кафяв цвят, лист акварелна хартия, универсално лепило, инструмент за квилинг, ножици, нож за хартия, цветни моливи, златист брокат, глитер или перфектни перли, свещ-таблетка.
коледна украса
Иглички
Усучете две телчета заедно и ги облепете с туалетна хартия с ширина не повече от 2 см.
Нарежете зелена хартия за квилинг на тънки ленти, използвайте в качеството на ограничител парчето тел.
как да направим свещник
Съединете две ленти от ресни като ги наложите една върху друга, като едната поставите наляво и нагоре 3 мм. Завийте по-дебела тел или проводник с ресните. Внимателно залепете краищата, изсушете и разпуснете ресните (игличките). За по-дълги клони, използвайте две или три, или повече ленти от ресни.
Края на клончетата с малки шишарки, за нашият свещник ще са ни нужни 6 клонки.
направи си сам свещник
Плодчета
Завийте от кафява хартия плътна ролка, с пръст натиснете централната част така, че да се получи конус. Намажете с лепило и изсушете. Конусите залепете по двойки за да се получат плодчета. Мястото където се съединяват двата конуса залепете с една витка от същата хартиена лента.
Лента от кафява хартия с произволна дължина и ширина 3 мм разрежете по дължината на две и залепете на два слоя. На клончета с различна дължина закрепете плодчета и ги съберете в гроздове: 2-3 дълги клончета вземете за основа, останалите прекрепете към тях от различни страни. За свещникът са ни необходими три грозда с различна големина.
новогодишна украса
Изрежете от хартия листа, формирайки "ограда" по края.
 
Свещник
Изрежи от основата на руло туалетна хартия два цилиндъра с височина 3 и 1,5 см. Към основата на по-големият залепете кръг от хартия (плътна от картон за рисуване).
новогодишен свещник
Върху кръгът залепете другият цилиндър. Вътрешната част оцветете с бяла боя и изсуши. От картона за рисуване изрежи лента с ширина 4,5см. Облепи конструкцията. Малкият цилиндър ше служу за поставка за свещта.
Настържете графит от цветни моливи на парче туалетна хартия и с кръгови движениея натрийте "прахът" по повърността на свещникът.
коледна украса
Декорирай мястото на съединението на картонът със спирала от хартия.
Нанеси лепило по края на заготовката и с четка нарисувай различни фигури. Не чакай лепилото да изсъхне, посипи с глитери или перфектни перли. Изсуши (изчакай да изсъхне).
квилинг идеи
За поставка изрежи от картона кръг с диаметър 13см и го боядисай.
 
Сглобяване
На кръгът залепете тънък филц. Залепете към него кончетата, на тях плодчетата и листата. Последен залепяме основата на свещникът.
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий