Сделать домашней|Добавить в избранное
 
 
» » Коледна украса. Декорираме долната част на елхата.
на правах рекламы

Коледна украса. Декорираме долната част на елхата.

Автор: ulia от 11-12-2011, 18:55
Елха в кутия.
Много прост и ефективен способ. Ако решите да се възползвате от него, децата с радост ще се присъединят и ще помогат при изготвянето.
елха в кутия
Взимате обикновенна картонена кутия. Размерите и трябва да са пропороционални с размера на вашата елха.
 
Облепете кутията със стари картички, пликове, ярки страници от списание, Може да използвате вестник или бяла хартия. Помолете децата да я оцветят, това ще им бъде много интересно. Също така на кутията може да се направи новогодишна апликация. В нашият случай ние сме избрали за оформлението на кутията сълфетки с рисунки.
 
Кутията става декоративен елемент: в нея може да поставите елхата на кръстачка - тя отлично ще скрие конструкцията, която по някога не може да се скрие дори под няколко слоя хартия. Или просто просто поставете в нея елхата, зафиксирайте положението и с торбички с пясък или с камъчета, тухли. Също може да използвате парчета от стериопор, земя - главното е дървото да стои право и да не пада.

Последния щрих, декорирайте елхата с червена опаковачна хартия.
 
Елха поставена на парче ствол.
Съвсем неочаквано решение - елха, като че ли е израстла на голямо парче от ствол на дърво. Интересен вариант, който няма да остане без внимание от вашите гости независимо от това, че празнувате Нова година в апартамент или извън града.
коледен декор
Отрежете част от дънера за да не се преобръща.
 
Пробийте отверстие с такъв диаметър, за да може да влезе ствола на елхата. Отверстието трябва да бъде достатъчно дълбоко, не по малко от радиуса на дървото, иначе елхата ще пада.

Поставете ствола, при необходимост го закрепете клинове.

В качеството на поставка може да използвате ствол от всяко дърво - оформете го, примерно с борова кора. Кората залепете с прозрачно лепило или завържете към дървото с дебело въже.
 
Елха в кофа.
Ако ви се намира голямо ведро или кофа, то можете да ги използвате за оформление на елхата. А за да мирише на свежо дърво, пригответе дървени стружки.
коледна елха
Поставете елхата в съдът на кръстачка, ако това позволяват неговите размери, или е укрепете по същия начин както е описано за кутията.

Насипете свежи стружки и стърготини, от вън го загърнете с целена опаковъчна хартия и широка ярка лента. За да придадете обем направете в хартията големи гънки. Лентата обвийте няколко пъти и я завържете в голяма панделка.

Не винаги може да се намерят стружки или стърготини, но винаги може да ги заменим с нещо. Например с плат или хартия в същия цвят с лентата, малки парченца кора, сено, декоративни кокосови влакна.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий