Сделать домашней|Добавить в избранное
 
 
» » Украса за елха - звезда.
на правах рекламы

Украса за елха - звезда.

Автор: ulia от 30-11-2012, 22:28

Нова Година и Коледа - наистина вълшебни празници, забулени в тайнственна атмосфера, за това подготовката на подаръци, които може да направим сами е особенно интересна и увлекателна. В идеите за коледно творчество може да използваме много ярки и блестящи детайли. Именно за това особенно харесваме да създаваме коледни играчки и украшения със собствени сили.

коледна украса

За звездата ще ни трябват квадрат 13 х 13 см от синя хартия. Може да вземем квадрат с всякакъв размер, всичко зависи от вашето желание. Тунирайте края на квадрата с мастило (с химикал).

Сгънете квадрата по диагонал в единият и в другият край. Трябва да го направите максимално точно и акуратно, добре разгладете сгъвките.

идеи за коледа

Сега сгънете листът по средата в едната и другата страна.

След това го обърнете листът и сгънете на така, че ъглите да попаднат точно в центъра, не забравяйте добре да разглаждате сгъвките.

звезда от хартия

Преобърнете вашата заготовка и направете разрези с ножиците, не стигайки до центъра на квадрата, както е показано на снимката. Направете разрези от четирите страни.

Още един път поставете ъглите точно в центъра, както на снимката. И нашата заготовка е завършена. За коледната звезда са нужни две такива заготовки.

Идеи за детско творчество

Подлепете лъчите на звездичката, за да лежат равно, сега залепете двете заготовки заедно. Нашата звезда - висулка е готова. Остана най-приятната част -  да я украсим.

Намерете рождествена картинка с ангели, украсете я с глитери и я прикрепете в центъра на звездата. Края на лъчите също покрийте с бляскъв глитер, за да сияят.

украса за елха

На обратната страна на новогодишната играчка - звезда поставете рождественско пожелание, в отверстието на лъчите - сребърна лента. Украшението е готово и може да го окачите на елхата!

Също така може да поставите в средата на звездата снимка на вашите роднини или приятели, в качество на мил подарък.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий