Сделать домашней|Добавить в избранное
 
 
» » Играчки от хартия.
на правах рекламы

Играчки от хартия.

Автор: ulia от 27-03-2012, 09:29

Продължаваме серията хартиени играчки, които може да направите много лесно заедно с вашето дете. Благодарение на своята красота и ярки цветове те ще предизвикат интерес в детето и ще го занимават дълго време. Колко приятно е да направим котенце или кученце, забавена фунийка с зайче или сърце. Също така тези играчки включват в себе си апликации, където трябва да залепите разни детайли (очи, топчета, цветенца) на своите места. Радостта и удоволствието за детето са гарантирани при работата с тези хартиени шаблони.

 

Хартиена звезда.

Хартиена звезда

Такава симпатична звезда можете да направите сами. Изрежете половинките на звезда. Огънете по щрихованите линии и залепи всяка половинка в кръг със звезда в центъра. След това половинките на звездата залепи с лепило една към друга. Направете петле от конец за което можете да закачите хартиената звезда. Играчката-звезда е готова.

 

Фунийка зайче

Хартиени играчки


 

Изрежи детайлите на апликацията. Полукръгът сгънете като хармоника по отбелязаните линии на прегъване. Сгънете зайчето и го залепете долната му част към върхът на задната и предната част на фунията. Залепете цветенца от всички страни. Сгънете по линията на прегъване, можете да я завържете с лента или конец. Фунийката за малък подарък е готова!

 

Котенце от хартия

Котенце от хартия

Изрежи детайлите на котенцето, залепи конусите на предната и задната част на играчката. Двете половинки залепи една към друга за изпъкналите части. Залепи очите, бритона, лапата с бонбон. Залепете петле от конец и играчката е готова.

 

Камбанка

Камбанка

Изрежете детайлите на камбанката. Малко извийте на вън страничните граници. Сгъни по щрихованите линии и залепи всяка граница една с друга, приравнявайте ги по долната част. Кръговете изрежи по линиите и получените спирали залепи на горната част на вече сглобената камбанка.

 

Кученце от хартия

Кученце от хартия

Разпечатай и изрежи детайлите на кученцето. Залепи конусите на предната и задната част на играчката. Двете половинки съвместете по кръговете и залепете стърчастите части. Залепете очите, лапичката с подарък. Залепете петле направено от конец и хартиената играчка е готова.

 

Елхички

Елха от хартия

За да направите красивите елхички е нужно да разпечатате шаблоните и да изрежете всички детайли. Да свиете и залепите конусите на елхичките. Стеблата огънете на вътре и залепете половинките. Сега може да украсим нашите красиви елхи. Залепете топки и звезди на елхичките.

 

Разноцветна топка

Играчки от хартия

Тази необичайна топка се прави много лесно. Отначало е нужно да се разпечатат шаблоните и да се изрежат детайлите на топката. Сгънете всеки кръг на две и последователн залете половинките на кръговете една за друга, като гледате краищата им да съвпадат. Залепете към хартиената топка петле направено от конец за да може да го закачите.

 

Сърце и елха от хартия

Хартиени играчки

А също така можете да направите хартиено сърце и да го подарите на мама и татко. Изрежете сърцето и прорежете жълтите извивки. Сгънете по пунктирните линиии и залепете. Красивото сърце е готово!
Вместо сърце можете да направите разноцветна елха от хартия. За това ще е нужно да разпечатаме шаблонът на елхата и да го изрежем. Сгънете всяка половина на две. Залепете елхичките една за друга. Прикрепете петле от конец и хартиената играчка е готова.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий