Сделать домашней|Добавить в избранное
 
 
» » Детско творчество за 8 март.
на правах рекламы

Детско творчество за 8 март.

Автор: ulia от 15-02-2012, 11:26

Оригинални идеи за детско творчество от хартия за пролетният празник 8 март. Детето само мочже да направи поздравителна картичка за мама, за баба букет цветя и рамка за обща снимка. Също така може да направи лесно упаковка за подаръка. Разпечатайте материалът на принтера и нека детето да твори.

 

Поздравителна картичка за мама.

Поздравителна картичка

Разпечатайте и изрежете всички детайли на картичката. Залепете цветята на предната и задната страна на картичката. Подпишете поздравителната картичка. Сгънете по линиите на прегъване и залепете осмиците по между си. Картичката е готова и може да я подарите на мама.

 

Пъстро цвете от хартия.

Хартиени играчки

Изрежи детайлите на пъстрото цвете. Малко огъни всяко цветче. Залепи двата конуса за предната и задната част на играчката. Двете половинки събери и залепи за цветчетата. Залепи устата и косата. Хартиената играчка Пъстрото цвете е готова.

 

Хартиени цветя.

Хартиени цветя

Изрежи детайлите на минзухара (крокус). По линиите на прегъване проведи ножици с помоща на линийка и сгъни цветовете през половината. Залепи всички детайли помежду си. Подравни с ножици стърчащите краища. Минзухара е готов.

Цветя от хартия

Разпечатай и изрежи всичките детайли на нарциса. По линиите на прегъване проведи ножици с помоща на линийка и сгъни всеки цвят по средата. Залепи всички детайли помежду си. Подравни с ножици края на хартиеното цвете.

 

Кутийка за подаръци.

Кутийка за подаръци

Разпечатай и изрежи всички детайли на кутийката. Сгъни по линиите и залепи половинките на закопчалката. Залепи на всяка страна листа и цветя. Направи прорези в страничните ленти и ги съедини помежду си. Също така огъни на вътре и съедени закопчалката на големите стени на кутията. Кутията за подаръци е готова.

 

Хартиена украса "Венец".

Хартиена украса

Разпечатай и изрежи всички детайли на украшението. Внимателно изрежи бялата среда на кръга. Цветята прилепи в кръг. Завържи към венеца конец или лента. Празничния венец е готов.

 

Рамка за снимка.

Рамка за снимка

Рамка за снимка

Разпечатваме рамката за снимката и започваме да изрязваме всички детайли. Внимателно изрязваме бялата среда на предната част на рамката и огъваме назад по пунктира частите които ще се залепят. Залепваме двете части. На задната страна ще напишем поздравление. Залепяме от пред покрив, кули и ваза с рози. Огъваме опората по средата и я залепяме от задната страна на рамката. Поставяме снимка и рамката за снимки е готова за подаряване.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий