Сделать домашней|Добавить в избранное
 
 
» » Пролетно творчество за деца.
на правах рекламы

Пролетно творчество за деца.

Автор: ulia от 9-02-2012, 19:44

Съвсем скоро ще настъпи пролетта, а заедно с нея и пролетните празници. По време на празници винаги ни се иска да зарадваме нашите близки с подаръци. Най-приятният подарък от едно дете е този, който то направи само, а ние може да му помогнем в това начинание. Да му дадем няколко интересни идеи, как да направи поздравителна картичка за мама, цветя от хартия, кутийка за подаръци и рамка за снимка където може да поставите вашата обща снимка.

 

Поздравительна картичка за мама.

Поздравителна картичка

Изрежи по контура основата на картичката и нейните детайли. Залепи на основата листата. Прегъни на вън белият цвет и залепи средата му на картичката. След това по същият начин прегъни розовия цвят и го залепи по средата на белият. Поздравителната картичка за мама е готова!

 

Хартиена украса.

Венец от цветя

Изрязваме кръг и детайлите за украшенията. Внимателно изрязваме бялата среда на кръга и панделката. На горния край на венеца прикрепваме панделката. Цветята залепваме по целия кръг. Завързваме за венеца конец или лента и презничния венец за баба е готов.

 

Хартиени цветя.

Хартиени цветя

Изрежи детайлите на лалето. По линиите на прегъване проведи ножица с помоща на линия и сгъни всеки цвят на половина. Залепи всичките детайли помежду си, подравни краищата с ножици. Остана да подарим цветето на Мама.

Хартиени цветя

Изрежи детайлите на цикламата. По линиите на прегъване проведете ножици с помоща на линийка и сгъни всяка част на половина. Залепи всички части на цвета помежду си. Подравни всички краища и може да подариш букета на баба си.

 

Играчка от хартия.

Играчки от хартия

Изрежи детайлите на рибката. Сгъни частите които излизат от кръговете на всеки детайл. Залепи кръговете така, че да се получи конус. Двете половинки събери заедно и залепи перките, опашката, устните и короната. Залепи очите и перките с подарък на всяка от страните. Златната рибка е готова.

 

Кутийка за подаръци.

Кутийка за подаръци

Изрежи детайлите на кутийката. Направи прорез за ключалката. Сгъни основата по линиите и залепи. По средата на капака залепете по средата от начало най-големия детайл на розата. След това залепи средния детайл и от горе най-малкия. Кутийката за подаръци е готова.

 

Хартиена рамка за снимка.

Рамка за снимка

Рамка за снимка

Изрежи детаилите на рамката за снимка. На предната част изрежи бялата средa. Прегънете по контура крилцата. Залепете двете части на рамката. На задната част напиши поздравление. Залепете на рамката водораслите, раковината и рибките. Сгънете опората по средата и залепете от зад към рамката за крилцата. Поставете снимка и рамката е готова за да я подарите.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий