Сделать домашней|Добавить в избранное
 
 
» » Направи си сам куклена мебел от кибритени кутии.
на правах рекламы

Направи си сам куклена мебел от кибритени кутии.

Автор: ulia от 17-11-2012, 14:38

Искате ли да направите куклена мебел! Няма нищо по лесно! Събирайте различни кибритени кутийки и станете дизайнер на куклена мебел. От кибритени кутийки може да си направим сами практически всякаква мебел за кукли. Няколко кутийки залепени заедно и се получава диван или шкаф, кресло или легло. Малко фантазия и може да направите интересни неща за кукления си дом.

куклена мебел

Сложете празните кутийки от кибрит както е показано на снимката, залепете ги помежду си. Желателно е да намерите кибритени кутийки с различна големина.

куклена мебел

От капачката на кутийка за крем можете да направите маса, като я залепите с лепило за ролка от картон.

идеи за куклена мебел

За да направите креват и кресло ще ни потрябват кутийки с различни размери. Залепете ги помежду си и ги облепете с цветна или бяла хартия.

идеи за куклена мебел

Старото мамино огледало ще се превърне голямо куклено огледало, ако го поставим в кутийка.

идеи за куклена мебел

За декориране на масата използвайте цветна хартия и я обведете с молив. Изрежете кръг и го залепете върху масата.

Идеи за детско творчество

Украсяваме нощното шкафче с техниката наречена "декупаж". За начало облепяме шкафчето с бяла хартия, а след това използваме салфетки с красиви картинки.

Идеи за детско творчество

Налагаме парче салфетка на шкафа. Покриваме салфетката с разтвор на лепило и вода (1:3) или лепило за декупаж. Нанасяме го от центъра към краищата, за да не останат балончета с въздух.

мебел за детска къща

Помнете, че влажната салфетка става полупрозрачна. За това по добре да я залепяме на светъл фон. Ако мястото под фугурата е тъмно, трябва да го боядисаме преди това с бяла боя.

мебел за детска къща

За чекмеджетата е нужно да направим дръжки, за да може лесно да се отварят. Взимаме манисто и го нанизваме на тел или дебел конец. След това пробиваме предната част на кутията (чекмедже), прекарваме двата края на телта и завързваме от вътрешната страна.

мебел от кибрит

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий