Сделать домашней|Добавить в избранное
 
 
на правах рекламы

Коледен венец

Автор: ulia от 18-11-2013, 15:21

 Коледна украса

Настъпва времето на зимните празници. Земята се посипва с бял сняг. На двора децата правят снежен човек и се пързалят. В магазините светят разноцветни реклами, приканващи минувачите да купят новогодишни и коледни сувенири и подаръци за своите приятели и близки. Но много от нас обичат да декорират дома със собствени сили. Ако сами направите новогодишна или коледна украса, например: коледен венец, то той в никакъв случай няма да е по-лош от купения, а и ще е направен с топлина и любов.

 Идеи за коледа

От начало ще се опитаме да направим най-простия коледен венец. Съберете няколко елхови клончета и обезателно ги накиснете един час в хладка вода, за да може да ги измиете от всичката полепнала прах и мръсотия. Изсушете клончетата. За коледния венец изрязваме от картон кръг и взимаме герлянди (с цвят по желание) и клончетата елха, като предварително сме ги скъсили на по 10-12 см.

Направи си сам за коледа

Започваме да обвиваме картоненият кръг с герляндата като поставяме клончетата от елхата и ги закрепваме с нея, продължавайки да обвиваме по нататъка кръгът.

Идеи за коледа

След като завършим обвиването, ние ще имаме готов коледен венец. Остава да измислим начин да го украсим. За това може да използваме всичко, което ни дойде на умът: орехи, цветя, играчки за елха, ленти. Изборът е за вас.

Коледна украса

Този коледен венец бе украсен с кафява шишарка и панделка направена от декоративна лента.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий