Сделать домашней|Добавить в избранное
 
 
» » Топки за елха от пластмасови бутилки.
на правах рекламы

Топки за елха от пластмасови бутилки.

Автор: ulia от 29-12-2012, 22:20

Топки за елха

Колкото е по близо Нова Година , толкова повече ни се иска да направим нещо красиво и празнично. Да украсим своето жилище с новогодишни играчки, особенно когато в домът има малки деца. Пробвайте да направите топки за елха от пластмасови бутилки. Те стават красиви и главното е, че са безопасни за децата, ако те решат да си поиграят с тях.

 

Ще ни трябват: пластмасова бутилка с ребра за 1 топка, канцеларски нож, лепило "Момент", гирлянди, паети, стари компакт-дискове.

Украса за Нова година

Взимаме празна чиста пластмасова бутилка с ребра, сваляме етикета и отстраняваме ненужното лепило. Разрязваме бутилката с канцеларски нож по ребрата на пръстени.

Идеи за Нова година

Всички пръстени трябва да са с еднаква по цялата ширина окръжност. Ако пръстените не са равни, подравнете краищата им с ножици.

новогодишни идеи за деца

След това придаваме форма на топката. Взимаме четири пръстена и ги съединяваме помежду си като закрепяме двата полюса с лентичка от гирлянд. От едната страна на новогодишната топка направете ухо за да може да се закрепи на елхата.

Новогодишни топки за елха

Когато пръстените на топката са добре закрепени може да пристъпим към декорирането на играчката за елха. Намотайте топката с  гирлянд или залепете парченца компак-диск, или украсете с паети.
Проявете фантазия и не се боите да експерементирате, и обезателно ще се получи!

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий