НАЧАЛО  |  КОНТАКТИ  |  ЗА НАС  |  RSS 2.0
ПАНЕЛ ЗА УПРАВЛЕНИЕ
логин :
парола :
регистрация | забравена парола
Търсене:
  Новини на сайта   тук
Начало
 РЕКЛАМА
 ЗА СВАЛЯНЕ
 Апликации
 Картинки за оцветяване
 Детски песни и музика
 Развиващи картинки
 Рамки за снимки
 Аудио приказки
 Презентации за деца
 Онлайн игри
 Игри за оцветяване
 Пъзели
 ЗАНИМАНИЯ
 Апликация
 Хартиени кукли
 Развиващи картинки
 Занимания от хартия
 Играчки от хартия
 Приказки с картинки
 Кутийки за подаръци
 Развиващи игри
 Рисуваме
 Уроци по творчество
 ИДЕИ ЗА МАМА
 Играчки от помпони
 Великден
 Идеи за Коледа
 ДРУГИ СТРАНИЦИ
Облако тегов, метки
 ПОПУЛЯРНИ СТАТИИ
 КАЛЕНДАР
«    февруари 2021    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Хартиени играчки     Направи си сам     Приказки с картинки    

Играчки от хартия.

  Коментариев (0)


Продължаваме серията хартиени играчки, които може да направите много лесно заедно с вашето дете. Благодарение на своята красота и ярки цветове те ще предизвикат интерес в детето и ще го занимават дълго време. Колко приятно е да направим котенце или кученце, забавена фунийка с зайче или сърце. Също така тези играчки включват в себе си апликации, където трябва да залепите разни детайли (очи, топчета, цветенца) на своите места. Радостта и удоволствието за детето са гарантирани при работата с тези хартиени шаблони.

 

Хартиена звезда.

Хартиена звезда

Такава симпатична звезда можете да направите сами. Изрежете половинките на звезда. Огънете по щрихованите линии и залепи всяка половинка в кръг със звезда в центъра. След това половинките на звездата залепи с лепило една към друга. Направете петле от конец за което можете да закачите хартиената звезда. Играчката-звезда е готова.

 

Фунийка зайче

Хартиени играчки


 

Изрежи детайлите на апликацията. Полукръгът сгънете като хармоника по отбелязаните линии на прегъване. Сгънете зайчето и го залепете долната му част към върхът на задната и предната част на фунията. Залепете цветенца от всички страни. Сгънете по линията на прегъване, можете да я завържете с лента или конец. Фунийката за малък подарък е готова!

 

Котенце от хартия

Котенце от хартия

Изрежи детайлите на котенцето, залепи конусите на предната и задната част на играчката. Двете половинки залепи една към друга за изпъкналите части. Залепи очите, бритона, лапата с бонбон. Залепете петле от конец и играчката е готова.

 

Камбанка

Камбанка

Изрежете детайлите на камбанката. Малко извийте на вън страничните граници. Сгъни по щрихованите линии и залепи всяка граница една с друга, приравнявайте ги по долната част. Кръговете изрежи по линиите и получените спирали залепи на горната част на вече сглобената камбанка.

 

Кученце от хартия

Кученце от хартия

Разпечатай и изрежи детайлите на кученцето. Залепи конусите на предната и задната част на играчката. Двете половинки съвместете по кръговете и залепете стърчастите части. Залепете очите, лапичката с подарък. Залепете петле направено от конец и хартиената играчка е готова.

 

Елхички

Елха от хартия

За да направите красивите елхички е нужно да разпечатате шаблоните и да изрежете всички детайли. Да свиете и залепите конусите на елхичките. Стеблата огънете на вътре и залепете половинките. Сега може да украсим нашите красиви елхи. Залепете топки и звезди на елхичките.

 

Разноцветна топка

Играчки от хартия

Тази необичайна топка се прави много лесно. Отначало е нужно да се разпечатат шаблоните и да се изрежат детайлите на топката. Сгънете всеки кръг на две и последователн залете половинките на кръговете една за друга, като гледате краищата им да съвпадат. Залепете към хартиената топка петле направено от конец за да може да го закачите.

 

Сърце и елха от хартия

Хартиени играчки

А също така можете да направите хартиено сърце и да го подарите на мама и татко. Изрежете сърцето и прорежете жълтите извивки. Сгънете по пунктирните линиии и залепете. Красивото сърце е готово!
Вместо сърце можете да направите разноцветна елха от хартия. За това ще е нужно да разпечатаме шаблонът на елхата и да го изрежем. Сгънете всяка половина на две. Залепете елхичките една за друга. Прикрепете петле от конец и хартиената играчка е готова.
Добавить страницу в закладки:

 


 РЕКЛАМА

Блестящ текст
 ПРИЯТЕЛИ НА ПРОЕКТА
За детето
Детские поделки
Аудиосказки

 ГЛАСУВАНЕ
 

 

 
Начало  |  Контакти  |  За нас  |  cheap servers  |  Тагове  |  Линкове
Copyright © 2009-2013 Zverushka.net  |  Всички права запазени © 2009-2013  |  Design by GlobalNetSystem
При използване на материали указване на източник Zverushka.net и хипервръзка към http://zverushka.net/ са задължителни